Minigolftoernooi bij De Lubert 2018

GROESBEEK – Op zaterdag 16 juni a.s. organiseert de Groesbeekse Minigolfvereniging De Lubert weer haar jaarlijkse Avondtoernooi.

Een evenement, speciaal bedoeld om verenigingsleden en niet-leden kennis te laten maken met de minigolfsport in Groesbeek en wijde omgeving.

Twee ronden, maar vooral gezelligheid

Er zullen door de deelnemers op deze avond twee ronden worden gespeeld en de gezelligheid zal de boventoon voeren. Om ieder de kans te geven – ook de niet-verenigingsleden – zal er een klassement worden gemaakt voor leden en niet-leden.

Inschrijven

Er zal om 18.30 uur worden begonnen en het evenement zal om ongeveer 23.00 uur worden beëindigd. De kosten om deel te nemen zijn slechts: € 3,50. Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 13 juni bij: wilbertvanhelmond@hotmail.com of telefonisch: 06-54684306

De Minigolfvereniging De Lubert heeft op de maandag haar clubavond. Ook daar kunt u zich dus opgeven. Dat geldt dan ook voor informatie van de vereniging zelf.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.