MillingerMélange van TOEN B.V.

MillingerMélange van TOEN B.V. is een Hoofdkantoor gelegen aan Rustenburgweg 29 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over MillingerMélange van TOEN B.V. in Millingen aan de Rijn

In dit artikel wordt gesproken over verschillende thee- en koffiemélanges die gemaakt zijn ter ere van de komst van de Bastei naar Nijmegen. Er zijn drie verschillende mélanges gemaakt, namelijk Bastei thee, Stadswaard thee en Dijken thee. Bastei thee is een mix van Chinese thee met tinten van citroen, sinaasappel en kers. Stadswaard thee is een toegankelijke mélange van bloemen en kruiden uit de stadswaard. Dijken thee is een mix van bloemen en kruiden die groeien op of rond dijken. Daarnaast wordt vermeld dat MillingerMélange een onderdeel is van TOEN B.V.

Wil je weten wat MillingerMélange van TOEN B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MillingerMélange van TOEN B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MillingerMélange van TOEN B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MillingerMélange van TOEN B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar MillingerMélange van TOEN B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MillingerMélange van TOEN B.V.

Bezoekers bekeken ook