Meerwijkselaan in Berg en Dal afgesloten

BERG EN DAL/HEILIG LANDSTICHTING – De Meerwijkselaan tussen Berg en Dal en Heilig Landstichting is van 11 juni 2018 tot en met 29 juni 2018 afgesloten voor al het doorgaande verkeer tussen de Nijmeegsebaan en de Postweg.


De Meerwijkselaan. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Groot onderhoud

De weg is toe aan groot onderhoud. De gemeente Berg en Dal gaat nieuw asfalt aanbrengen, putdeksels vervangen, inritten bestraten, goten aanpassen en nieuwe markering aanbrengen. Tevens worden de bermen aangevuld en ingezaaid.

Bereikbaarheid

Woningen en bedrijven aan de Meerwijkselaan zijn meestal bereikbaar tijdens de uitvoering. Bij het daadwerkelijk asfalteren, volgens planning op 18 en 19 juni, kan het zijn dat u niet bij uw woning of bedrijf kunt komen. De aanpassing van het asfalt op het fietspad is op 20 juni.

De twee musea (Museumpark Orientalis en Afrika Museum) zijn via een omleidingsroute gewoon bereikbaar.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal, DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.