Med4Pets

Med4Pets is een Winkel gelegen aan Wethouder Koenenstraat 27 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Med4Pets in Millingen aan de Rijn

Med4Pets is een online winkel die medicatie aanbiedt voor duiven, vogels, honden, katten, knaagdieren en reptielen. Het bedrijf is opgericht in 2007 en streeft ernaar om kwaliteitsproducten voor de beste prijzen aan te bieden. Alle producten worden gekocht bij gecertificeerde bedrijven in Nederland en ook geïmporteerd uit verschillende landen. Med4Pets is constant op zoek naar ondernemers die geïnteresseerd zijn in hun missie en visie. Ze bieden een breed assortiment aan producten, zoals medicatie tegen bacteriële infecties en ademhalingsproblemen voor duiven. Klanten kunnen via de webshop medicatie direct bestellen. Bedrijven in de dierenindustrie kunnen een inlogcode aanvragen om producten te bestellen. Voor vragen of meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via info@med4pets.

Wil je weten wat Med4Pets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Med4Pets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Med4Pets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Med4Pets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Med4Pets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Med4Pets

Bezoekers bekeken ook