Mazet

Mazet is een Computerservice gelegen aan Korenbloemstraat 9 in Leuth.

Meer informatie over Mazet in Leuth

MaZet is een ICT-dienstverlener die persoonlijke service biedt aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Marc Zegers, de eigenaar van MaZet, helpt klanten met advies, aankoop en ondersteuning bij storingen en nieuwe producten. Hij neemt de tijd om nieuwe hardware, software en apps met klanten door te nemen. MaZet staat bekend om het centraal stellen van de persoonlijke wensen en situatie van de klant. Het doel is om klanten te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij er op basis van het budget gekeken wordt naar de mogelijkheden. MaZet biedt oplossingen voor ieder budget.

Wil je weten wat Mazet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mazet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mazet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mazet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Mazet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mazet

Bezoekers bekeken ook