Mascottes Ace & Love komen naar TV Groesbeek

GROESBEEK – Op zondag 18 maart worden door de jeugdleden de 1e wedstrijden van het nieuwe tennisseizoen gespeeld. Deze kinderen doen mee aan het Tenniskids programma van de KNLTB.

Jeugdleden van Tennisvereniging Groesbeek zijn aangemeld in verschillende teams en spelen wisselend uit-, en thuiswedstrijden.

Bezoek van mascottes

Op zondag 18 maart worden de thuisspelende teams rond 10.30 uur verrast met een bezoek van tennis mascottes Ace & Love. Dan worden ook de wedstrijden gespeeld. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Open dag op 2 april

Vergeet ook niet om maandag 2 april in de agenda te zetten: dan is er bij Tennisvereniging Groesbeek een Open Dag! Net als voorgaande jaren zijn er tussen 12 en 17 uur diverse tennis clinics te volgen voor jong & oud. Het is tevens mogelijk om de gehele dag gratis te midgetgolfen en om te komen vrij tennissen. Meer informatie verschijnt t.z.t op de website www.tvgroesbeek.nl

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.