Maikenshof Recreatie.

Maikenshof Recreatie. is een Binnenovernachting gelegen aan Oude Kleefsebaan 134 A in Berg en Dal.

Meer informatie over Maikenshof Recreatie. in Berg en Dal

Bij Maikenshof Recreatie kunt u groepsaccommodaties bij Nijmegen huren. Ze bieden accommodaties voor elke groepsgrootte en alle huizen zijn voorzien van luxe zoals een sauna, openhaard, bioscoopkamer en jacuzzi. De accommodaties bevinden zich in een bosrijke omgeving en zijn op fietsafstand van Nijmegen. U kunt rechtstreeks bij de eigenaar reserveren. Maikenshof Recreatie helpt u graag bij het vinden van een passende groepsaccommodatie, groepshotel of vakantiehuis voor uw vriendenweekend, familieweekend of zakelijke bijeenkomst. Ze verhuren ook vergaderaccommodaties waar u kunt vergaderen en overnachten in de bosrijke omgeving van Berg en Dal. De omgeving biedt tal van activiteiten en bevindt zich dichtbij de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Tijdens de Nijmeegse 4-daagse zijn er ook luxe hotelkamers beschikbaar. Maikenshof Recreatie heeft verschillende groepsaccommodaties beschikbaar voor 20, 30, 40, 60 personen of meer. Ze hebben ook partners en handige links die u kunt bekijken.

Wil je weten wat Maikenshof Recreatie. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maikenshof Recreatie. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maikenshof Recreatie.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maikenshof Recreatie. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Maikenshof Recreatie. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maikenshof Recreatie.

Bezoekers bekeken ook