Maertzdorf twee jaar langer bij De Treffers

GROESBEEK – De 24-jarige Coen Maertzdorf speelt ook de komende twee seizoenen bij De Treffers.

De aanvaller en de club hebben daar deze week overeenstemming over bereikt.

Vijfde seizoen

Maertzdorf kwam in 2014 over van De Graafschap, waar hij de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen. Twee jaar eerder maakt hij zijn debuut in het betaalde voetbal. Bij De Treffers speelde hij in totaal 112 duels, waarin hij 16 keer het net wist te vinden. Het komende seizoen wordt Maertzdorfs vijfde bij de Groesbeekse tweededivisionist.

“Goed naar mijn zin”

“Hier waren we zo uit”, zegt de speler op de clubwebsite over de contractverlenging. “Ik heb het heel erg goed naar mijn zin bij De Treffers. Al vanaf het eerste seizoen voel ik me op mijn plek en word ik gewaardeerd door eenieder binnen de club. Dit zowel in goede als in wat mindere tijden.”.

Meerdere spelers vastgelegd

Voor het volgend seizoen kwam De Treffers eerder tot overeenstemming met Robin Janssen (1 jaar), Joris Janssen (2 jaar), Jordy van de Kracht (1 jaar). Verder werd jeugdtalent Tjeu Langeveld voor twee jaar vastgelegd en zijn er doorlopende verbindingen met Niels wouters, Niek Versteegen, Boy van de Beek, Niels Kornelis, Bas Hendriks, Bryan Sirvania en Dyon Gijzen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl, clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.