Maatschap Van der Schoot en Behr

Maatschap Van der Schoot en Behr is een Huisarts gelegen aan Oude Gracht 16 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Maatschap Van der Schoot en Behr in Beek-Ubbergen

Huisartsengroep Milbergen is een organisatie bestaande uit vier praktijken met in totaal ongeveer 14.000 patiënten. Deze praktijken werken intensief samen en zijn verbonden door een centrale telefoonpost en computersysteem. Voor spoedgevallen binnen kantooruren kan er gebeld worden naar 024-6632111, toets 1. Buiten kantooruren is het spoednummer 024-3523579. Het maken van een afspraak kan zowel telefonisch als online. Herhaalrecepten kunnen ook telefonisch of online besteld worden. De huisartsengroep biedt naast reguliere huisartsenzorg ook onder andere EHBO, GGZ en chronisch preventieve zorg aan. Ze zijn aangesloten bij de Huisartsen-spoedpost in Nijmegen voor avond-, nacht- en weekenddiensten. Het vertrek van dokter Kirsten van Noord wordt aangekondigd en er wordt melding gemaakt van drukte door een griepepidemie. Daarnaast wordt benadrukt dat de huisartsenzorg in Nederland onder grote druk staat. Het maken van online afspraken wordt aangemoedigd.

Wil je weten wat Maatschap Van der Schoot en Behr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Van der Schoot en Behr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Van der Schoot en Behr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Van der Schoot en Behr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Maatschap Van der Schoot en Behr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Van der Schoot en Behr

Bezoekers bekeken ook