Lott's of nails

Lott's of nails is een Schoonheidssalon gelegen aan in .

Meer informatie over Lott's of nails in

Lott's of Nails & Beauty is een salon die verschillende behandelingen aanbiedt, zoals gezichtsbehandelingen, polygel nagels en pedicure. De salon is gevestigd in Beek en de openingstijden zijn op woensdag van 13:00 tot 16:30 en van 18:30 tot 21:00, op donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Buiten deze openingstijden kan de deurbel gebruikt worden. Ook is er een webshop waar je inspiratie kunt opdoen. De contactgegevens zijn: Rijksstraatweg 307, 6573 CX Beek, telefoonnummer 06 211 326 31 en e-mailadres lottsofnails@gmail.com. De website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Lott's of nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lott's of nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lott's of nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lott's of nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Lott's of nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lott’s of nails

Bezoekers bekeken ook