Lott's of Nails & Beauty

Lott's of Nails & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijksstraatweg 307 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Lott's of Nails & Beauty in Beek-Ubbergen

Lott's of Nails & Beauty is een salon waar verschillende behandelingen mogelijk zijn, zoals gezichtsbehandelingen, polygel nagels en pedicure. De openingstijden van de salon zijn op woensdag van 13:00 tot 16:30 uur en van 18:30 tot 21:00 uur, op donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Buiten deze openingstijden kan de deurbel links naast de hoofdingang gebruikt worden. De contactgegevens van de salon zijn Rijksstraatweg 307, 6573 CX Beek, telefoonnummer 06 211 326 31 en e-mailadres lottsofnails@gmail.com. Op de website is een cookiebeleid van toepassing, waarbij cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Lott's of Nails & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lott's of Nails & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lott's of Nails & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lott's of Nails & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Lott's of Nails & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lott’s of Nails & Beauty

Bezoekers bekeken ook