Loop mee met de wijkschouw voor een veilig Herwendaal

GROESBEEK – Afgelopen maanden hebben de inwoners van de wijk Herwendaal (Groesbeek) samen met ons gekeken naar hun wijk.

Wijkagent

Er was een algemene wijkschouw waarbij onderzocht werd welke aandachtspunten er zijn. Ook is de toegankelijkheid van de wijk onderzocht. Op woensdag 28 februari lopen we samen met wijkagent Martin de Heus een wijkschouw veiligheid.

Inwoners Herwendaal

Alle inwoners die in de wijk Herwendaal wonen, zijn van harte welkom om op 28 februari mee te lopen. Aanmelden is niet nodig. We verzamelen om 19:00 uur op het plein in de Maarten Trompstraat. Vanaf daar lopen we een ronde door de wijk (.PDF-bestand). Loopt u ook mee? Samen maken we de wijk veiliger.

Veiligheid

Denk bij veiligheid van de wijk aan inbraakgevoeligheid, bereikbaarheid van hulpdiensten, straatverlichting en donkere achterpaden. De aandachtspunten van de schouw nemen we mee in de nieuwe plannen voor de wijk.

Ga voor meer informatie over het project naar www.bergendal.nl/herwendaal.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.