Loket ODRN in gemeentehuis Groesbeek

GEMEENTE BERG EN DAL – Vanaf vandaag, 2 februari, is er een loket van de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) in het gemeentehuis in Groesbeek.

Info over vergunningen

U kunt daar terecht voor informatie over vergunningen en het indienen van een aanvraag voor een vergunning. Het loket is er zowel voor inwoners als ondernemers. Voor al u iets gaat bouwen of verbouwen. Of voor als u een inrit gaat aanleggen of een boom gaat kappen. Een medewerker van de ODRN staat u persoonlijk te woord en helpt u verder. U kunt al uw vragen stellen en samen overleggen over uw situatie.

Afspraak maken

Het loket ODRN werkt op afspraak. Er is geen open inloop. U kunt via onze website een afspraak maken. Heeft u geen internet? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken via het verkorte telefoonnummer 14024.

Openingstijden

Het loket is geopend op maandag van 13.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt zich voor uw afspraak melden bij de receptie in de hal van het gemeentehuis.

Checken en aanvragen vergunning ook nog steeds online

Via de website www.omgevingsloket.nl kunt u direct controleren of u een vergunning nodig heeft. Of dat u eventueel een gebruiks-, sloop- of een andere melding moet doen. U kunt hier ook direct alles online regelen.

Meer informatie over de ODRN staat op www.odregionijmegen.nl. Meer informatie over Omgevingsloket Online staat op www.omgevingsloket.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.