Linkse vrouwen in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 4 februari is Rona Vree in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Zij is in de gemeente Berg en Dal de lijsttrekker van GroenLinks. Ook Lisa Westerveld uit Nijmegen – tweede kamerlid voor die partij – schuift aan.

Grootste in Nijmegen?

Presentator John Peters praat over de kansen van GroenLinks om in de gemeente mogelijk de grootste partij te worden. Het ziet er volgens de peilingen naar uit dat deze partij in veel gemeenten – zoals in Nijmegen – de grootste partij wordt. Hoe komt dat? Een van de vele vragen in het programma en vooral toegespitst op de eigen gemeente: wat wil Groen Links?

Duurzaamheid en milieu

De partij staat voor duurzaamheid en milieu, maar is er ook aandacht voor de mens ( zorg, inkomen, woongenot, e.d.)? En wat staat er in het verkiezingsprogramma? U komt erachter als u zondag luistert van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling woensdag 7 februari om 20.00 uur) en hierna nog vier weken via uitzending
gemist.

Zondag 11 februari is er geen Dorpsplein vanwege carnaval.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.