Leemkuilcross 2018 in Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zondag 21 januari organiseren AV Cifla en NSAV ’t Haasje weer de Leemkuilcross.

Jong en oud kunnen zich uitleven op het fraaie parcours in de bossen achter hotel Erica in Berg en Dal.

De cross gaat over heuvelachtige en onverharde paden. In het parcours is een pittige trap opgenomen, het kan geheel op spikes belopen worden. Om 10.15 start de korte cross over 3600 meter. Om 11 uur kan de jeugd van 11 t/m 16 jaar zich uitleven op de jeugdcross over 1800 meter waarbij ze de trap één keer bedwingen. De jongste lopertjes starten om 11.15 in de kindercross over 1200 meter. Het koningsnummer start om 11.30: over een afstand van 8400 meter wordt de trap 3 keer bedwongen!

Inschrijven kan in de kantine van Tennisvereniging Berg en Dal, Molenbosweg 10 te Berg en Dal. De inschrijving is open vanaf 9.00 u. tot 30 minuten voor aanvang van het betreffende nummer. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,00 voor de jeugd tot en met 16 jaar en € 7,00 voor volwassenen. Voorinschrijven kan, mét korting, via www.leemkuilcross.nl tot en met vrijdag 19 januari.

Kom lekker crossen in de bossen!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.