Lee Ho Fook

Lee Ho Fook is een Chinees restaurant gelegen aan Kerkstraat 6 in Groesbeek.

Meer informatie over Lee Ho Fook in Groesbeek

Lee Ho Fook is een Chinees specialiteitenrestaurant in Groesbeek dat al ruim 30 jaar bestaat. Het restaurant biedt een verfijnde Chinese, Indische en Kantonese keuken aan. Ze hebben onlangs verhuisd naar Kerkstraat 6 in Groesbeek, waar ze een ruime parkeergelegenheid hebben en voorzien zijn van airconditioning. Bij Lee Ho Fook kunt u zowel dineren als afhalen, met een menukaart vol traditionele gerechten. Ze hebben ook maandmenu's en wekelijkse aanbiedingen, die te vinden zijn op de bestelpagina. De openingstijden van het restaurant zijn op maandag, woensdag en donderdag van 16.00u tot 21.00u, op vrijdag van 16.00u tot 21.30u, en op zaterdag en zondag van 12.30u tot 21.30u. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar 024 397 5538.

Wil je weten wat Lee Ho Fook verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lee Ho Fook of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lee Ho Fook? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lee Ho Fook het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Lee Ho Fook reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lee Ho Fook

Bezoekers bekeken ook