Para-atlete Lara Baars gaat Anytime Fitness officieel openen

GROESBEEK – Op zaterdag 10 maart vanaf 10:00 uur heeft de officiële opening van de sportschool Anytime Fitness aan de Hoflaan 3 in Groesbeek plaats.


Lara Baars met het brons en de eremedaille van de gemeente Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Lara Baars

Lara Baars, winnaar van een bronzen medaille tijdens de Paralympische Zomerspelen in Rio de Janeiro (Brazilië), zal de opening verrichten. Zij doet dat samen met wethouder Erik Weijers. Daarna is er een Meet & Greet met Baars.

Brons in Rio

De 21-jarige Baars uit Groesbeek pakte in september 2016 brons bij het kogelstoten (gehandicaptenklasse F40). De boze Lara (vijf eerdere pogingen gingen niet zo goed) stootte de kogel tijdens haar laatste poging met een schreeuw naar 7.12 meter; 30 centimeter verder dan haar vorige record. De prestatie leverde haar een huldiging op het Dorpsplein op.

Antime Fitness opende begin dit jaar de deuren, maar een officiële opening is er nog niet geweest.


Video van het onthaal van Baars in Groesbeek. Voor de medaillewinnaar was het een enorme verrassing. Video: DeGroesbeek.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.