Landwinkel Klein-Amerika

Landwinkel Klein-Amerika is een Winkel gelegen aan Klein Amerika 3 in Groesbeek.

Meer informatie over Landwinkel Klein-Amerika in Groesbeek

Beijer Groesbeek is een landwinkel gelegen in Groesbeek. Ze verkopen verse groenten en fruit, aardappelen, eieren, zuivel, boeren delicatessen en asperges. Het aspergeseizoen loopt van begin april tot 24 juni. Daarnaast verkopen ze ook kerstbomen vanaf 1 december. De openingstijden van de winkel zijn op donderdag en vrijdag van 09.00-12.30 & 13.00-17.30 en op zaterdag van 09.00-17.30. De winkel biedt ook cadeaupakketten aan met streekproducten en heeft een fijn bestelsysteem op hun website. De eigenaren van de winkel zijn vriendelijk en behulpzaam. De landwinkel ligt in een landelijke omgeving en verkoopt lokale producten zoals asperges en wijn uit de regio Groesbeek. Het bedrijf heeft ook een ruim aanbod van groenten, fruit en vlees.

Wil je weten wat Landwinkel Klein-Amerika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel Klein-Amerika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel Klein-Amerika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel Klein-Amerika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Landwinkel Klein-Amerika reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel Klein-Amerika

Bezoekers bekeken ook