Landelijke compostdag 2018

GROESBEEK/MILLINGEN AAN DE RIJN/WEURT – De gemeente, ARN en Dar bedanken u ook dit jaar graag voor het scheiden van uw groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval).

Op zaterdag 17 maart (Landelijke Compostdag) kunt u van 9.00 tot 13.00 uur bij de ARN in Weurt, de milieustraat Millingen aan de Rijn (Rowill) en milieustraat Groesbeek (Van Kesteren) losse compost krijgen.

Afval=grondstof

Kijk! Afval=grondstof. Keukenafval mag bij uw gft-afval en gebruiken we weer als compost of groengas. Compost kunt u gebruiken in uw tuin of op uw balkon. Met een aanhangwagen kunt u de losse compost meenemen. Let u erop dat de lading afgedekt is voor u ermee de weg opgaat? De losse compost is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Compostzakken

Wilt u liever een compostzak? Vanaf maandag 19 maart krijgt u gratis 2 compostzakken als u uw afval brengt op de milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen, milieustraat Kanaalstraat in Nijmegen, milieustraat Millingen aan de Rijn (Rowill) en Groesbeek (Van Kesteren). Dit kan zolang de voorraad strekt.

Meer informatie of vragen?

Op www.dar.nl/compost vindt u meer informatie over compost. Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via info@dar.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.