La Vie & Passie Groesbeek

La Vie & Passie Groesbeek is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 16A in Groesbeek.

Meer informatie over La Vie & Passie Groesbeek in Groesbeek

La Vie & Passie is een pop-up brasserie/restaurant/atelier/B&B in Groesbeek. De locatie kan 30 gasten ontvangen en biedt een informeel brasseriegedeelte, een verwarmd terras en diverse activiteiten. Het restaurant biedt een verrassingsdriegangenmenu voor €39,95 en verkoopt ook zelfgeplukte olijfolie uit Sicilië. Daarnaast is de locatie beschikbaar voor evenementen en kan er gebruik worden gemaakt van de faciliteiten. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus wordt er momenteel alleen afhaal aangeboden en is reserveren noodzakelijk.

Wil je weten wat La Vie & Passie Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Vie & Passie Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Vie & Passie Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Vie & Passie Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar La Vie & Passie Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Vie & Passie Groesbeek

Bezoekers bekeken ook