L' Art Unique Hair & Beauty

L' Art Unique Hair & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Dakotastraat 14 in Groesbeek.

Meer informatie over L' Art Unique Hair & Beauty in Groesbeek

L' Art Unique Hair & Beauty in Breedeweg (Groesbeek) is gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions en nagelbehandelingen. Ze streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit van hun behandelingen. Met hairextensions is er veel mogelijk, zoals het creëren van langer of voller haar of het veranderen van het kapsel. Ook bieden ze verschillende nagelbehandelingen aan om de handen en nagels een mooiere uitstraling te geven. In de portfolio op hun website kunnen voorbeelden worden bekeken van hairextensions en nagelbehandelingen. Voor adviesgesprekken over hairextensions en haarverlenging kan er contact worden opgenomen. Daarnaast bieden ze ook Clip-In Hairextensions aan voor tijdelijk gebruik. In hun webshop zijn nagelproducten en haarproducten van het merk KIS verkrijgbaar. KIS haarproducten bevatten keratine en zijn geschikt voor zowel het eigen haar als hairextensions. Het adres van de salon is Dakotastraat 14 in Groesbeek en de openingstijden zijn op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag.

Wil je weten wat L' Art Unique Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L' Art Unique Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L' Art Unique Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L' Art Unique Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar L' Art Unique Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L’ Art Unique Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook