KVW Groesbeek 2018: inschrijven leiding gestart

GROESBEEK – Wie zich aan wil melden voor hulpleiding of leiding voor Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek 2018 kan dat vanaf vandaag doen.


Dankzij inzet van vrijwilligers hebben de kinderen een week lang plezier. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vandaag en morgen inschrijven

Inschrijven is mogelijk op 8 mei 2018 (vandaag) en 9 mei 2018 (morgen) via kvwgroesbeek.nl. KVW Groesbeek wordt dit jaar gehouden van donderdag 9 augustus 2018 tot en met vrijdag 17 augustus 2018. Kaartverkoop is op 16 juni 2018.

Speciaal

Dit jaar is een speciale editie: KVW wordt namelijk voor de 50e keer georganiseerd. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers worden er voor kinderen één week lang diverse activiteiten georganiseerd. De organisatie bedenkt ieder jaar weer een nieuw thema.

Jubileumfeest op 31 augustus 2018

Voor iedereen die ergens gedurende deze 50 jaar een bijdrage heeft geleverd als vrijwilliger wordt er op 31 augustus een jubileumfeest georganiseerd. De avond begint met een receptie vanaf 19:00 uur en rond 21:00 uur zal het feest losbarsten. Het feest wordt gehouden in de kermistent bij en met medewerking van Café Hopmans.

Wil je dit jubileum mee vieren, meld je dan aan via deze link (klik). Let op: Aanmelden is verplicht!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.