Kranenburg zoekt bouwgrond voor nieuwe woonwijken

KRANENBURG (DE) – In Kranenburg wordt de grond voor woningbouw schaars. Burgemeester Günther Steins heeft dit duidelijk gemaakt tijdens een evenement van de Kreis Klever Wirtschaftsförderung.


Foto: Streekomroep RN7.

De gemeente Kranenburg is hard op zoek naar manieren om nieuwe commerciële ruimte te ontsluiten of bouwgronden te realiseren.

10 hectare

De Duitse buurgemeente met veel Nederlandse inwoners mikt op een gebied van tien hectare. Alleen op deze manier zou een verdere positieve locatie-ontwikkeling mogelijk zijn, zo meldt streekomroep Antenne Niederrhein.

Laatste 20 woningen

De uitbreidingsmogelijkheden voor verdere woningbouwprojecten zijn binnenkort uitgeput. Er kwamen onlangs meer dan 60 geïnteresseerden af op de laatste 20 woningen in het bouwproject Binnenfeld 3.

Artikel met dank aan mediapartner Streekomroep RN7.

Bron/Tekst: Streekomroep RN7


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.