Kranenburg looft 200 euro uit voor tip dieselsmeerboel door tractor

KRANENBURG (DE) – De gemeente Kranenburg en de Duitse politie zijn op zoek naar een onbekende tractorrijder die verantwoordelijk is voor het weglekken van diesel op twee wegen ten oosten van het dorp.


Foto: Twitter.

Oppassen

Hier rijden veel fietsers en wielrenners uit de regio Nijmegen. Maar ook andere weggebruikers moeten oppassen voor veel gladde plekken, die door de droogte verder zijn uitgesmeerd.

Bruchscheweg

Het voertuig zou de diesel vorige week donderdag al op de Bruchscheweg en de Kurze Hufen hebben verloren. Volgens de politie is een gedeelte van de gemorste diesel mogelijk ook in een afwateringsloot terechtgekomen.

Beloning

De gemeente Kranenburg stelt tipgevers een beloning van 200 euro in het vooruitzicht, als de aangewezen dader door de politie in Kleef kan worden opgepakt.

Artikel met dank aan onze mediapartner Streekomroep RN7.

Bron: Streekomroep RN7


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.