Koppes Meubelstoffeerderij Theo

Koppes Meubelstoffeerderij Theo is een Stofferingszaak gelegen aan Heerbaan 178 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Koppes Meubelstoffeerderij Theo in Millingen aan de Rijn

Meubelstoffeerderij Theo Koppes is gevestigd in Millingen aan de Rijn, onder de rook van Nijmegen. Ze hebben een atelier met een uitgebreide collectie meubelstoffen waaruit u kunt kiezen. Het liefst geven ze advies bij u thuis, dus ze komen graag langs met hun collectie meubelstoffen. U kunt ook een foto via de mail sturen voor een indicatie van het werk en het materiaal. Ze meten en controleren uw meubilair, geven advies en stellen ter plekke een vrijblijvende offerte op. Ze hebben ervaring in herstoffering, maar kunnen ook nieuwe gestoffeerde meubels maken en restauraties en reparaties uitvoeren. Maak een afspraak in de showroom om alle stoffen te bekijken en om advies te krijgen.

Wil je weten wat Koppes Meubelstoffeerderij Theo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koppes Meubelstoffeerderij Theo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koppes Meubelstoffeerderij Theo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koppes Meubelstoffeerderij Theo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Koppes Meubelstoffeerderij Theo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koppes Meubelstoffeerderij Theo

Bezoekers bekeken ook