Kom swingen tijdens Tivoli’s Zomercarnaval

BERG EN DAL – Van 23 juli t/m 12 augustus 2018 is het Zomercarnaval in Tivoli!

Tropische sferen

Geniet van tropische sferen in het park, kom verkleed en loop o.a. mee in de swingende Zomerparade. Het park is tijdens Zomercarnaval verdeeld in 3 themagebieden: Hawaii, Mexico en Brazilië. Elk themagebied heeft zijn eigen leuke activiteiten.

Hawaii, Mexico en Brazilië

In Hawaii kunnen alle kinderen (en ouders) meedoen aan diverse zomerse activiteiten. In dit gebied komt dagelijks Tiffi’s Zomerparade over het plein en de kinderen kunnen deelnemen aan Tiffi’s Filmster Academie.

In Mexico vind je Leonardo en hier kan iedereen van zijn jongleerkunsten genieten. Tevens kun je meedoen aan Toffi’s Samba Academie en ook de eindshow met alle zomervrienden van het park vindt hier plaats.

In Brazilië verzorgt mevrouw Kleur prachtige glittermaskers (tegen betaling) op alle vrolijke snoetjes van de kinderen. Tevens word je hier welkom geheten door alle zomervrienden tijdens de Welkomstshow en Tiffi’s Zomerparade komt dagelijks door dit gebied.

Feestshow ‘Hoera, Tivoli 60 jaar!’

Naast Zomercarnaval kun je ook genieten van de show ‘Hoera, Tivoli 60 jaar!’. In deze dagelijkse feestshow zal er een speciale verrassing onthuld worden in verband met het 60-jarig jubileum van het pretpark.

Tickets met korting

Koop vooraf je online tickets en dan geniet je van veel gratis extra's én korting op je ticket. Dat wordt een dag om nooit te vergeten.

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen