Kom kijken bij Pluryn tijdens de open dagen

GROESBEEK – Op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Of altijd al een keer bij een locatie van Pluryn in Groesbeek willen kijken?


De dierenwei is bij Pluryn in beheer. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Kijkje nemen bij Werkenrode en dierenweide

Kom dan naar de Week van Zorg en Welzijn. Werkenrode Jeugd en Kemnade presenteren zich zaterdag 17 maart tijdens een open dag van 11.00-15.00 uur aan belangstellenden. Dierenwei ‘t Venneke houdt vrijdag 16 maart een open middag. Iedereen is welkom!

Werkenrode Jeugd en Kemnade

Bezoekers van de open dag op zaterdag 17 maart bij Werkenrode Jeugd en Kemnade worden ontvangen in Cardo Theater. Bordjes op het terrein wijzen de weg. Belangrijk doel van de open dag is de werving van nieuwe medewerkers: begeleiders en persoonlijk begeleiders stagiairs en BIO’s (Begeleiders In Opleiding). Recruiters van Pluryn zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Maar ook andere belangstellenden, zoals omwonenden en familie zijn uiteraard van harte welkom. De open dag duurt van 11.00-17.00 uur.

Rondleidingen

In Cardo Theater zijn informatiestands aanwezig van de afdelingen vrije tijd, dienstverlening, therapie, dagbehandeling en HR. Vanuit hier starten rondleidingen in kleine groepjes over de terreinen van Werkenrode Jeugd en Kemnade. Ook enkele woongebouwen en het gebouw Werk & Vrijetijd van Kemnade kunnen worden bezocht. Hier nemen bewoners deel aan dagbestedingsactiviteiten.

Beperking

Werkenrode Jeugd en Kemnade zijn beide gevestigd aan de Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Werkenrode Jeugd ondersteunt jongeren (10 tot 23 jaar) met een lichamelijke of licht verstandelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een chronische ziekte. Vaak hebben de jongeren een complexe zorgvraag. Het doel van hun verblijf is zo zelfstandig mogelijk leren leven in de maatschappij. Kemnade is een werk- en woonvoorziening voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier nog psychiatrische, leer- of sociale problemen bij. De mensen die hier wonen hebben structuur, begrenzing en intensieve zorg nodig.

Dierenwei ’t Venneke

Dierenwei ‘t Venneke aan de Kerkstraat in Groesbeek is vorig jaar helemaal opgeknapt. De dierenwei is bij Pluryn in beheer. Mensen met een beperking verzorgen de dieren en het terrein. Op vrijdag 16 maart kan iedereen een kijkje komen nemen tijdens de open middag die van 12.00-15.00 uur in het kader van de Week van Zorg en Welzijn wordt gehouden. Bezoekers kunnen kennismaken met de dieren, dieren verzorgen, contact maken met dieren, buiten werken en eieren versieren.

Kijk op www.pluryn.nl voor meer informatie en de andere locaties van Pluryn die meedoen aan de Open Dag van Zorg en Welzijn.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen