Kom in de kerstsfeer met Trente Plus

Bij veel mensen zijn we al bekend, popkoor Trente Plus. In de aanloop naar Kerst hebben we diverse optredens op het programma staan. Zoals op 10 december, dan treden we op tijdens het Dickens Festijn in Druten. Hier brengen we mooie en bijzondere kerstnummers en zijn geheel in stijl verkleed.

Het evenement vindt plaats in het historische centrum van Druten vanaf 11.00 uur. Wij treden er tussen 14.00 en 16.30 uur op (Hoek Hogestraat / markt). De entreeprijs is 4 euro, kinderen onder 12 jaar hebben gratis toegang. Leuk jou daar te treffen!

Trente Plus treedt ook 20 december aanstaande vanaf 19.00 uur op in de Kloostertuin in Groesbeek. Om alvast in de kerststemming te komen, loop gewoon even binnen!

Trente Plus is een enthousiast popkoor uit Groesbeek. We bestaan uit meer dan 30 leden, een swingende band en een bevlogen dirigente in de persoon van Mieke van der Ven. Ons repertoire bestaat uit populaire popnummers vanaf de jaren 50 tot vandaag de dag. We kunnen nog wel wat mannen en vrouwen gebruiken; hoge sopranen of tenoren bijvoorbeeld.

Voel je welkom. Uiteraard zijn ook andere zuivere stemmen welkom. Hoe meer zingende zielen hoe meer vreugd. Wij repeteren op dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in Basisschool Adelbrecht-Windekind te Groesbeek. Het adres is Cranenburgsestraat 112a.

Wil je een keer komen sfeerproeven? Mail of bel Wilma Hendriks: info@trenteplus.nl of 06-23846905 na 18:00 uur.

Lees het volledige artikel bij Marion Kamps-Wiedemeijer.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Nieuws door Marion Kamps-Wiedemeijer. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Kom in de kerstsfeer met Trente Plus

Gerelateerde berichten