“Koken zonder grenzen” in Groesbeek-De Horst

GROESBEEK-DE HORST – Nederland als multiculturele samenleving kan op verschillende gebieden cultuur uitwisselen.

Zo denkt Ellen Frielink er ook over. Als bewoner van Groesbeek zet Ellen het initiatief ‘Koken zonder grenzen’ op.

Gerechten uit verschillende landen

De bedoeling is dat vrouwen van Nederlandse en buitenlandse afkomst samen gaan koken en gerechten maken uit Europese, Arabische en Afrikaanse keuken. Met een kleine groep mensen van maximaal 8 vrouwen wordt er gekookt, gekletst en koffie gedronken in de nieuwe keuken van Dorpshuis de Slenk. Na het gezamenlijk koken neemt iedereen het gemaakte eten mee naar huis, om op te eten met het eigen gezin.

8 keer per jaar

Koken zonder grenzen zal 8 keer per jaar plaatsvinden op afwisselend een maandag of woensdag middag van 14.00 tot 17.00. De eigen bijdrage bedraagt € 3,50 en wordt gebruikt om de ingrediënten van te betalen. Per keer kan men zich aanmelden bij Ellen Frielink.

Aanmelden

Dus wil je graag mee doen? De eerste keer “Koken zonder grenzen” is op maandag 26 februari van 14.00 tot 17.00. Geef je op bij Ellen Frielink via: ellen.frielink@gmail.com of bel naar 06-52332561.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.