Kinderkleding- en speelgoedbeurs Groesbeek (2018/1)

GROESBEEK – Stichting Hebbes organiseert op zondag 11 maart 2018 haar halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs.

Diegenen die kleding en speelgoed willen inbrengen kunnen op donderdag 1 maart 2018 tussen 19.00 uur en 20.00 uur een klantnummer afhalen tegen betaling van € 1,- in Sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8 in Groesbeek. 1 klantnr. per persoon en op is op.

Wat inbrengen?

U kunt uitsluitend voorjaars- en/of zomerkleding inbrengen van baby tot jeugd. Vanwege het grote aanbod is de inbreng beperkt tot max. 20 stuks babykleding (t/m maat 80) en max. 40 stuks kleding in de maten 86 t/m 176. Klein babyspeelgoed max. 10 stuks, knuffels en puzzels max. 5 stuks. Overig speelgoed, spellen, kinderleesboeken etc. mag onbeperkt ingebracht worden. Alles wat u inbrengt dient eigentijds, schoon en in goede staat te zijn.

75-25

Kleding en speelgoed welke niet aan de criteria voldoen wordt door ons niet in de verkoop gebracht. Van de opbrengst is 75% voor de inbrenger en 25% draagt u af aan Stichting Hebbes. Dat percentage wordt door de stichting gebruikt om de onkosten te voldoen en het resterende wordt gedoneerd aan een vereniging, goed doel of stichting die zich inzet voor kinderen.

Inbreng en verkoop

Inbreng van kleding en speelgoed is op zaterdag 10 maart 2018 tussen 08.00 uur en 08.30 uur. De verkoop is één dag later, op zondag 11 maart 2018 tussen 09.00 uur en 12.30 uur. De entree bedraagt € 1,- en kinderen hebben gratis toegang. Uitbetaling en ophalen van niet verkochte spullen is op zondag 11 maart 2018 tussen 19.00 uur en 19.30 uur.

De stichting is niet aansprakelijk voor vermiste spullen. Voor inlichtingen (niet voor klantnummers) kunt u mailen naar: Kledingbeurs.hebbes@hotmail.com

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.