Help Kim met uitlaten Hulphond

GROESBEEK – Voor Kim worden vrijwilligers gezocht die haar kunnen helpen met het uitlaten van een hulphond in Groesbeek-Zuid.


Foto ter illustratie. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het gaat per vrijwilliger om 1 tot 2 keer per week.

Hulphond overleden

Kim zit in een (elektrische) rolstoel en heeft in het verleden meerdere hulphonden gehad. Haar laatste viervoeter is onlangs overleden en Kim wil dolgraag weer een nieuwe hulphond. Hulphonden kunnen mensen met een beperking uit hun isolement halen en de leefkwaliteit verbeteren.

Vrijwilligers nodig voor uitlaten

Helaas kan Kim de hond ’s ochtends en ’s avonds zelf niet uitlaten. Daarvoor zoekt Forte Welzijn vrijwilligers die Kim daarmee kunnen helpen. Als er genoeg mensen zijn om Kim te helpen, kan de aanvraag voor een hulphond worden ingediend.

Wie meer informatie wil hebben kan contact opnemen met Lisanne Bron van Forte Welzijn, via lisanne.bron@fortewelzijn.nl of 06-83544053.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.