Kidsclub Achilles ’29 zet bewoners verzorgingshuis in zonnetje

GROESBEEK – De bewoners van De Meent en Mariendaal in Groesbeek werden de afgelopen dagen aangenaam verrast door vrijwilligers van de Zonnebloem Groesbeek.


Sem van den Brink heeft de meeste bloempotten verkocht.

Zij overhandigden aan elke bewoner een bloempot met narcissen namens voetbalclub Achilles ’29.

Overgebleven

Deze bloemen waren overgebleven van de bloembollenactie “lot in de bloempot”, georganiseerd door de kidsclub van Achilles ’29. Om wat geld in te zamelen voor jeugdactiviteiten zijn er door de jeugdleden bloempotten met narcissen verkocht. In 6 potten zit een verrassing verstopt, waaraan leuke prijzen zijn verbonden. De komende weken zullen de prijswinnaars bekend worden als de bloembollen uit gaan komen.

69 stuks

Sem van den Brink verkocht de meeste potten, met maar liefst 69 stuks heeft hij drie kaarten gewonnen voor een wedstrijd van Schalke ’04. ‘Dit is het eerst jaar dat wij deze bloembollenactie organiseren’, aldus één van de leden van de kidsclub. ‘Het was moeilijk om in te schatten hoeveel we er zouden verkopen, hierdoor hadden we wat bloempotten over’.

Uitdelen

Weggooien was geen optie, dus werd al snel het plan geopperd om deze uit te delen bij bovengenoemde verzorgingshuizen. Hierop werd zo positief gereageerd dat er zich spontaan wat sponsoren gemeld hebben, dus wellicht kunnen we volgend jaar wederom een bloemetje gaan bezorgen. ‘We hopen dat de vrijwilligers van de Zonnebloem ons hier dan weer mee willen helpen, maar daar maken wij ons geen zorgen om.’

[nggallery id=978]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.