Kermis Millingen 2018 in De Natte (OEV1)

MILLINGEN AAN DE RIJN – Eerste zondag na 20 juli staat, bij de meeste Millingenaren, gegrift in het geheugen.

Kermis vieren en Koningsschieten!

Warm onthaal bij OEV1

Bij schuttersgenootschap OEV 1 (De Natte) in Millingen aan de Rijn weten ze precies hoe dat moet. Niet stil blijven staan in de ontwikkelingen en oude kermistradities eervol in stand te houden, maakt kermis vieren in De Natte een onvergetelijke ervaring. Of je nu buiten of binnen de regio woont, wel of geen lid bent, in de Tent van de mens” is iedereen welkom en krijg je altijd een warm onthaal. Hier worden herinneringen opgehaald en vallen verhalen samen. Sla het gratis toegankelijk kermisprogramma er maar op na.

Het programma

Hieronder het programma van de kermisweek bij OEV1. Voor het programma van de kermisweek bij vereniging OEV (De Dreuge) kunt u hier terecht (klik).

Zaterdagavond 21 juli, 21:00 uur: Popavond met Cover Band Tribute
De coverband Tribute behoeft geen nadere introductie meer in de regio. Door jaren heen door de wol geverfd zetten ze de zaal naar hun hand. Tribute, met David van Rooij (The Voice Of Holland) in hun gelederen staat garant voor een kraker van een dansavond.

Zondagmiddag 22 juli, 13:30 uur: Koningsschieten
Tijdens deze middag nemen we afscheid van het aftredende koningspaar Ard en Marleen en maken we ons op voor het nieuwe koningspaar. Om 13:30 uur verzamelen en 14:00 uur vertrekt de optocht naar het schietterrein. O ja, denk aan uw legitimatie! De vrije schietbaan is geopend, kinderen kunnen een ritje maken op een pony en het “Zeeland-terras“ is voorzien van een barbecue en gekoelde dranken. Deze middag geven ook Fanfare St. Cecilia, Juliana Bicycle Team en Ruitervereniging de Veldruiters acte de présence.

Zondagavond 22 juli, 21:00 uur: Koningsbal met Anderkovver
Deze avond zal, met een vleugje humor en een toefje chaos, worden opgeluisterd door de populaire coverband Anderkovver.

Maandagochtend, 23 juli, vanaf 11:00 uur: Matinee met Anderkovver en Robert Pouwels
Schuttersappel en vertrek van de optocht om het nieuwe koningspaar en hofhouding op te halen. Deze ochtend geven ook Fanfare St. Cecilia, Juliana Bicycle Team en Ruitervereniging de Veldruiters weer acte de présence. Aansluitend daarop, om 13:00 uur, vindt het maandag matinee plaats. Opnieuw zal die dag de wisselwerking tussen publiek en de coverband Anderkovver op de proef gesteld worden.

Om 18:00 uur zal alleskunner, DJ, entertainer, partyzanger en Hazes-imitator Robert Pouwels de scepter zwaaien. Pouwels staat garant voor genoeglijke interactie met het publiek tot zolang als het gezellig is. Op tijd thuis? Vergeet het maar.

Dinsdagmiddag 24 juli, 13:30 uur: Prijsdansmiddag met Jersey en Salsa demo Amanné
Jersey is het duo bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden. Met bijna 25 jaar ervaring in het muzikaal verzorgen van feesten en partijen gaan ze iedere uitdaging aan en zijn pas tevreden als je stralend de deur uit gaat. De vooraf kenbaar gemaakte wensen worden tot in details uitgevoerd. En juist om dat laatste draait het allemaal deze middag. De ouderwetse kindervriendelijke kermis dansmiddag staat al jaren het teken van muziek en traditionele stijldansen, zoals Tango, Polka, Cha Cha Cha, Polka, Mazurka en Veleta. Op deze middag ontvangt het koningspaar ook bewoners van verzorgingshuis St Jan de Deo.

Na het enorme succes van vorig jaar, staat ook dit jaar een professionele dansdemonstratie gepland. Salsa dansschool Amanné uit Nijmegen zal u kennis laten maken met één van de meest populaire en sensuele dans van Latijns-Amerika, namelijk de Salsa.

Dinsdagavond 24 juli, 21:00 uur: Slotavond met Anderkovver
Muzikaliteit en samenzang zijn de ingrediënten van één van de beste coverbands van Nederland Anderkovver. Wat er ook gebeurd het dak gaat er af.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen