Kermis Millingen 2018 bij De Dreuge (OEV)

MILLINGEN AAN DE RIJN – Van 21 juli 2018 tot en met 24 juli 2018 is het kermis in Millingen aan de Rijn.

Dat vieren ze ook in de “Dreuge tent”, bij OEV in Millingen aan de Rijn.

15 juli: 😉 naar vroeger

Voordat de kermis losbarst, organiseert OEV (De Dreuge) op 15 juli eerst een gezellige kermismiddag, met een knipoog naar tijden van weleer. Deze middag zal Duo Sunday uit Groesbeek zorgen voor gezellige muziek waarop diegene die nog goed ter been zijn een dansje kunnen maken. Vanaf 13.30 uur staat er een kopje koffie voor u klaar en voor lekkere hapjes wordt gezorgd!

Programma kermis Millingen aan de Rijn 2018

Een kleine week later is het dan vier dagen lang feest. Hieronder het programma van OEV. Voor het programma van OEV1 (De Natte) verwijzen wij u naar dit artikel (klik).

Zaterdag 21 juli 2018:
De mannen van Bandje Speciaal laten in een sneltreinvaart alle guilty pleasures voorbij razen. Dit seizoen gaan de mannen voor nog gekker, harder, strakker en specialer! Geheel nieuwe medleys met alle hits van vroeger en nu!

Tijd: van 21:00 uur tot 01:30 uur.


Zondag 22 juli 2018:
Dit jaar heeft O.E.V. op de zondag haar kermisprogramma veranderd. Om 17:30 uur. barst namelijk het feest meteen los met de toppers van Summerland, die naadloos het koningsbal inluiden en doorgaan tot in de kleine uurtjes.

Tijd: vanaf 17:30 uur.


Maandag 23 juli 2018:
Muzikaal matinee met New Leaf Dance-classics, Nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits. Een coverband met voor ieder wat wils. Swingend en smaakvol, New Leaf zorgt ervoor dat elk feest een groot succes wordt!

Tijd: vanaf 14:00 uur.


Dinsdag 24 juli 2018, Grande Finale:
Het muzikale avontuur begon voor Feest DJ Mike ongeveer 10 jaar geleden in een discotheek in Groesbeek. Waar hij samen met een paar vrienden meedeed aan een karaoke wedstrijd. Totaal verbaasd won hij deze wedstrijd! Vanaf deze tijd is hij blijven zingen en wordt hij op feesten en partijen gevraagd om de microfoon te pakken en de tent op zijn kop te zetten!

Tijd: van 20:30 uur tot 01:30 uur.


Voor meer info kijk op oev-millingen.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl, website OEV


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen