Katwijk zonder moeite langs Achilles ’29

KATWIJK – Achilles ’29 heeft ook het derde duel na de winterstop verloren.

In Katwijk werd het 3-0 voor koploper VV Katwijk. Voor Achilles ’29 is het de zesde nederlaag op rij.

Na een openingsfase met weinig mogelijkheden werd het in de 13e minuut 1-0 door een doelpunt van Damiano Schet. Hij schoot de bal van afstand tegen de touwen. De thuisploeg had daarna kansen genoeg om de score voor rust op te schroeven. Achilles ’29 werd alleen via Bart Schiks echt gevaarlijk, maar Schiks schoot net naast.

Binnen tien minuten na de thee was het duel beslist. Marciano Mengerink en Steven Sanchez Angulo brachten de stand op 3-0. Daarmee stond de eindstand na 54 minuten al op het bord. Achilles ’29 zakt door dit resultaat minstens één plaats.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.