Kapsalon Ramon

Kapsalon Ramon is een Kapper gelegen aan Herwendaalseweg 24 in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon Ramon in Groesbeek

Kapsalon Ramon in Groesbeek is al meer dan 30 jaar actief in het kappersvak. Na ruim 13 jaar in Nuenen te hebben gezeten, is de salon sinds 2012 gevestigd aan de Herwendaalseweg. Het team bestaat uit verschillende kappers, waaronder eigenaar Ramon, die gespecialiseerd is in krullen en barber. Daarnaast zijn er ook nog stylisten en een kleurspecialist aanwezig. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals krullen knippen en authentiek barberen. Klanten kunnen ook gebruik maken van een klantenkaart, waarmee ze sparen voor kortingen op knipbehandelingen. 65-plussers krijgen altijd 10% korting op elke behandeling.

Wil je weten wat Kapsalon Ramon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Ramon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Ramon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Ramon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Kapsalon Ramon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Ramon

Bezoekers bekeken ook