Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2018

GROESBEEK – Zondag 4 maart doen 11 popkoren uit heel Nederland mee aan het Kaf van het Koren Sing & Swingfestival in De Linde in Groesbeek.

De optredens vinden verdeeld over 3 zalen plaats.

Tuinzaal

In de Tuinzaal worden de prestaties van de popkoren beoordeeld volgens het songfestivalprincipe. Het publiek kan de hele middag luisteren en genieten van verschillende stijlen koren die veelal live worden begeleid door hun eigen combo’s. Aansluitend op het zelf zingen verhuist het gehele gezelschap rond 17:00 uur naar Studio 24 om in afwachting van de jury-uitslag samen een uurtje te swingen op muziek van een dj. 

Succes

Dat deze formule een doorslaand succes is, blijkt uit het feit dat Groesbeek zich ook dit jaar weer kan verheugen op afvaardigingen die met bussen vol komen uit onder andere Arnhem, Dordrecht, Utrecht, maar ook uit Groesbeek en Nijmegen. Aanvang van de optredens is om 13:00 uur en de prijsuitreiking staat gepland rond 18.00 uur. 

Kom ook gezellig langs. De entree is gratis. Locatie: De Linde Cranenburgsestraat 33 Groesbeek.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.