Kadoshop Liselott

Kadoshop Liselott is een Cadeauwinkel gelegen aan Heerbaan 170c in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Kadoshop Liselott in Millingen aan de Rijn

De tekst beschrijft de mogelijkheid om lampenkappen met vogels en/of bloemen op te halen in Millingen, Nijmegen of Wijchen, of thuis te laten bezorgen in Nijmegen, Millingen, Groesbeek of Wijchen. De lampenkappen worden met de hand gemaakt en er is een ruime keuze voor elk interieur. Daarnaast is het ook mogelijk om lampenkappen op maat te laten maken. De rest van de tekst gaat over de klantenservice, de locaties waar de lampenkappen verkrijgbaar zijn en de verschillende producten die worden aangeboden zoals lampvoeten, kussens en tassen.

Wil je weten wat Kadoshop Liselott verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kadoshop Liselott of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kadoshop Liselott? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kadoshop Liselott het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Kadoshop Liselott reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kadoshop Liselott

Bezoekers bekeken ook