Kaartverkoop Kindervakantiewerk Groesbeek 2018

GROESBEEK – Van donderdag 9 tot en met vrijdag 17 augustus is het tijd voor de 50e editie van Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek.


Vroeg in de rij voor de KVW-kaartverkoop. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het thema van deze editie is ‘In de tijdmachine mee, 50 jaar KVW’. Er hebben zich bijna 200 vrijwilligers aangemeld om ons te helpen bij het organiseren van deze speciale editie.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is op zaterdag 16 juni vanaf 16.00 uur. Ook dit jaar is het weer mogelijk om te pinnen tijdens de kaartverkoop! Tijdens de kaartverkoop kunt u ook een T-shirt bestellen. Er worden geen T-shirts meer verkocht tijdens de week zelf. Binnenkort worden de benodigde formulieren op de website www.kvwgroesbeek.nl geplaatst. Daar kunt u ook meer informatie vinden over de kaartverkoop en over KVW zelf.

Clubkas Campagne en Reüniefeest

Heeft u ook al op ons gestemd? Leden van de Rabobank kunnen op KVW stemmen in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne. Op de KVW-website staat een link naar de stempagina. Heeft u ooit een matrozenhoedje gedragen? Haal ‘m uit het stof voor het reüniefeest op vrijdag 31 augustus. Voor dit feest moet u zich aanmelden.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.