Jurgen Willems Lid van Verdienste bij de “Boys”

GROESBEEK-BREEDEWEG – Jurgen Willems is uitgeroepen tot Lid van Verdienste bij de Groesbeekse Boys.


Jurgen Willems geflankeerd door secretaris Geert Cloosterman (links) en voorzitter Harm Hubers (rechts).

Willems is als A-speler bij Groesbeekse Boys begonnen en werd toen direct actief als vrijwilliger. Hij begon als leider bij de B2 waarna hij actief bleef voor de jeugdafdeling. Als voorzitter van het jeugdbestuur en na de herstructurering in 2000 ook als vertegenwoordiger van de jeugd in het algemeen bestuur.

Jurgen steekt de handen uit de mouwen bij diverse jeugdactiviteiten zoals het jeugdkamp, jeugdtoernooi, het A/B toernooi, sinterklaasfeest en is fanatiek begeleider van ons meidenteam. Ook de soep bij de dropping komt maakt hij jaarlijks met liefde.

Jurgen stopt nu als commissielid bij de jeugd maar heeft aangegeven actief te blijven voor Groesbeekse Boys. Voor genoemde inzet is Jurgen in 1998 al tot Boysman van het jaar verkozen. Voor al wat hij voor Groesbeekse Boys gedaan heeft, heeft het bestuur besloten hem nu te benoemen tot Lid van Verdienste. Van harte gefeliciteerd!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.