Judovereniging Groesbeek benoemt Mirthe van Kerkhof tot Erelid

GROESBEEK – Vlak voor de start van de examens van een groep zeer jonge judoka’s is de ‘toevallig aanwezige’ Mirthe van Kerkhof geheel tot haar verrassing door Judovereniging Groesbeek benoemd tot Erelid.


Hennie Brinkhof en Mirthe van Kerkhof.

Hard werken met duidelijk doel

Eerst sprak Gerrie Theunissen, onder wiens leiding Van Kerkhof jarenlang trainde, prachtige woorden. Hij roemde met name de inzet en focus van Mirthe. ‘Nooit afgeleid tijdens trainingen en altijd hard werken met een duidelijk doel’. Dat leverde haar al 6 NK-medailles op (2x individueel brons, 1x individueel Zilver en 1x individueel goud; 1x teams brons en 1x teams goud).

Erelid

Hierna volgde voorzitter Hennie Brinkhof, die Mirthe het mooi ingelijste bestuursbesluit alsmede een leuk aandenken aan het recente NK overhandigde. Van Kerkhof werd onlangs Nederland Kampioen Judo voor meisjes tot 15 jaar. Reden voor de club om haar tot Erelid te benoemen. Dat overkwam enkele jaren geleden Geke van de Berg ook. Samen zijn zij de op dit moment de enige twee Ereleden (en Nederlands Kampioenen) van de in 1961 opgerichte vereniging. (Geke werd onlangs ook al Europees Kampioen Onder23).

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.