Jubileumloterij Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – In het kader van het jubileumfeest van muziekvereniging fanfare Wilhelmina houdt de vereniging een grote loterij.

De vereniging bestaat dit jaar 120 jaar.

Verkoop aan de deur, trekking op Dorpsplein

Op zaterdag 26 mei komen jeugdleden en vrijwilligers van de fanfare aan de deur om zoveel mogelijk loten te verkopen. Er zijn in totaal 10 geldprijzen te winnen met als hoofdprijs 250 euro. De loten kosten 1 euro per stuk. De trekking is op zondagmiddag 24 juni om 15.30 uur op het Dorpsplein.

Feestweekend

Gedurende het feestweekend van 22 t/m 24 juni vindt er een voorjaarskermis plaats op het evenementenplein en op het Dorpsplein treden diverse artiesten, koren en muziekgroepen op. De uitslag wordt ook vermeld op de website van de fanfare. Voor meer informatie zie www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl.

De opbrengst is bestemd voor de opleiding van nieuwe jeugdleden en aanschaf van instrumenten.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.