Jubileum Kindervakantiewerk Groesbeek 2018: 50e editie

GROESBEEK – Normaal gesproken is het bestuur van Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek in deze tijd van het jaar op de achtergrond bezig met de voorbereidingen en laat men weinig van zich horen.


KVW Groesbeek 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit jaar is dat anders want het bestuur maakt zich op voor de 50e editie!

Kaartverkoop KVW Groesbeek 2018

Van donderdag 9 augustus 2018 tot en met vrijdag 17 augustus 2018 wordt Kindervakantiewerk voor de vijftigste keer georganiseerd voor de jeugd in Groesbeek. De kaartverkoop is op zaterdag 16 juni 2018. Dit kunt u dus alvast in uw agenda noteren.

Reüniefeest op 31 augustus

Wilt u iets bijdragen aan deze bijzondere editie? Kijk op www.kvwgroesbeek.nl voor de mogelijkheden. Heeft u ooit een matrozenhoedje gedragen? Haal ‘m uit het stof voor het reüniefeest op vrijdag 31 augustus.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.