Jeu de Boules Golf bij Germania 2018

GROESBEEK – Aanstaande zaterdag 14 april is er weer het jaarlijkse Jeu de Boules Golf bij Germania.

Een circuit van 10 hindernissen moet tweemaal worden doorlopen waarin allerlei Jeu de Boules problemen opduiken. Voor de drie beste spelers zijn leuke prijzen beschikbaar.

Geen lid om deel te nemen

Deelname is gratis en de deelnemers dienen zich te melden in het clubhuis van Germania tussen 15.30 uur en 15.45 uur zodat precieus om 16.00 uur kan worden begonnen met de eerste doorloop. Om deel te nemen hoeft u geen lid te zijn van Germania, deelname is dus voor iedereen vrij. De hindernissen zullen in groepjes van 4 tot 5 worden doorlopen en na de eerste omloop zal even pauze worden gehouden om wat te drinken.

Theo Bartholomaus verdedigt titel

Daarna de tweede ronde en tegen 19.00 uur de prijsuitreiking. De winnaar van vorig jaar was Theo Bartholomaus die ook dit jaar weer zal deelnemen. Voor iedereen dus een uitdaging hem van zijn troon te stoten. Dus wees erbij aanstaande zaterdag bij Germania, altijd leuk om te doen en het kost u niets. U mag zich ook als groepje aanmelden (4 of 5 personen).

Aanmelden

Aanmelden kan bij Gerrie Kamps (06-53277583) of Toon Sillessen (06-39752470) of aanstaande zaterdag voor aanvang tussen 15.30 uur en 15.45 uur in het clubhuis van Germania.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.