iT-novative ICT services - Berg en Dal

iT-novative ICT services - Berg en Dal is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Valkenlaagte 4 in Berg en Dal.

Meer informatie over iT-novative ICT services - Berg en Dal in Berg en Dal

iT-novative is een ICT-bedrijf dat flexibele en transparante ondersteuning biedt buiten kantooruren. Ze registreren alle werkzaamheden nauwkeurig en sturen een overzicht bij elk factuurmoment. Ze zijn daadkrachtig en kunnen computerproblemen op afstand verhelpen. Het bedrijf biedt ook systeembeheer, webdesign, hulp op afstand, hardware, cloud, monitoring, PHP maatwerk en hosting aan. Daarnaast hebben ze gedoneerde laptops gegeven aan de Black Mambas in Zuid-Afrika en waarschuwen ze voor trage Zyxel firewalls vanwege een kwetsbaarheid in de firmware. Ze hebben ook vacatures voor systeembeheerders/IT-consultants en zoeken mensen die een passie hebben voor ICT en willen werken in een persoonlijk en dynamisch bedrijf.

Wil je weten wat iT-novative ICT services - Berg en Dal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iT-novative ICT services - Berg en Dal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iT-novative ICT services - Berg en Dal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iT-novative ICT services - Berg en Dal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar iT-novative ICT services - Berg en Dal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iT-novative ICT services – Berg en Dal

Bezoekers bekeken ook