Inwoners mogen geboortecadeau Berg en Dal kiezen

GEMEENTE BERG EN DAL – Inwoners van de gemeente Berg en Dal kunnen online hun voorkeur uitspreken voor een geboortecadeau.

Geboorteaangifte

Iedereen die een geboorteaangifte doet in de gemeente Berg en Dal, krijgt een cadeau. De gemeente heeft twee cadeautjes in gedachten, maar laat het kiezen van het definitieve cadeau aan de inwoners over.

“Wij kunnen niet kiezen”

Het gaat om een koffer met knuffelbeertje en een tuimelringpiramide. “Wij kunnen niet kiezen… Kies jij mee?”, schrijft de gemeente in een persbericht. Stemmen kan tot en met 23 mei 2018 alleen via de Facebookpagina van de gemeente Berg en Dal.

De cadeautjes: “doctrine”

De cadeautjes komen uit onze gemeente, namelijk van een cadeauwinkel in Millingen aan de Rijn. Beide cadeaus zijn verkrijgbaar in het roze en blauw. Daar is GroenLinks-raadslid Rona Vree echter niet zo gecharmeerd van. “Jammer om als gemeente mee te doen aan de doctrine van het roze en blauw. Gewoon een neutrale kleur zou toch zoveel beter zijn”, schrijft Vree. Zij vervolgt: “En dan ook een beer in een blauw koffertje met stoer. Staat er op de beer in het roze koffertje soms schattig of zo? Ik vrees het.”

Koffer met knuffelbeertje:
Alle speelgoedbeesten zijn goed in knuffelen, troosten, en luisteren, en zijn gek op spelen. Met dit koffertje neemt je kindje het knuffeltje overal mee naar toe.

Tuimelringpiramide:
Deze houten stapelpiramide bestaat uit zes losse onderdelen met verschillende zachte pastelkleuren in het roze of blauw. Door het spelen en stapelen wordt de motorische ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

Dus, welke van de twee wordt het? Stemmen kan via deze link.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen