Inspiratieweekend voor vrouwen: *Puur Passie Power*

GROESBEEK – We kennen het allemaal: een druk leven, waarin je je staande houdt tussen werk, partner, kinderen en sociale contacten.


VLNR: Laura Poelen, Lisette Sillessen en Ida Furer. Foto en rechten: Dennis Vloedmans.

Je eigen belangen komen op de laatste plaats.

Even stilstaan

Soms is het dan goed om even stil te staan bij waar je mee bezig bent en hoe je het graag zou willen. Even uit het vertrouwde leven stappen kan je helpen om ‘de zaag te slijpen’. Echt tijd voor jezelf! Zo kun je vervolgens weer doelgerichter en met een scherpere blik verder.

PPP-weekend voor 16 vrouwen

Op 14 en 15 april vind het *Puur Passie Power* (PPP)-weekend plaats op het Balkon van Groesbeek; dé plek om tot jezelf te komen, rust te pakken en nieuwe inspiratie op te doen. De organisatie biedt je een enerverend programma met opdrachten, coaching en zeker ook ontspanning en lekker eten. Er is plek voor 16 vrouwen die aan de slag willen met het helder krijgen van hun eigen pad.

Feestelijk weekend

Het is een lekker, luxe, comfortabel en feestelijk weekend op een fantastische plek. Doe je mee? Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Lisette Sillessen (06-22275895), Ida Furer (06-33434913) of Laura Poelen (pppweekend.nl) of kijk op www.pppweekend.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.