Inspiratieweekend voor vrouwen: *Puur Passie Power*

GROESBEEK – We kennen het allemaal: een druk leven, waarin je je staande houdt tussen werk, partner, kinderen en sociale contacten.


VLNR: Laura Poelen, Lisette Sillessen en Ida Furer. Foto en rechten: Dennis Vloedmans.

Je eigen belangen komen op de laatste plaats.

Even stilstaan

Soms is het dan goed om even stil te staan bij waar je mee bezig bent en hoe je het graag zou willen. Even uit het vertrouwde leven stappen kan je helpen om ‘de zaag te slijpen’. Echt tijd voor jezelf! Zo kun je vervolgens weer doelgerichter en met een scherpere blik verder.

PPP-weekend voor 16 vrouwen

Op 14 en 15 april vind het *Puur Passie Power* (PPP)-weekend plaats op het Balkon van Groesbeek; dé plek om tot jezelf te komen, rust te pakken en nieuwe inspiratie op te doen. De organisatie biedt je een enerverend programma met opdrachten, coaching en zeker ook ontspanning en lekker eten. Er is plek voor 16 vrouwen die aan de slag willen met het helder krijgen van hun eigen pad.

Feestelijk weekend

Het is een lekker, luxe, comfortabel en feestelijk weekend op een fantastische plek. Doe je mee? Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Lisette Sillessen (06-22275895), Ida Furer (06-33434913) of Laura Poelen (pppweekend.nl) of kijk op www.pppweekend.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen