Infoavond nieuw wielerevenement “Zeven voor Leven”

GROESBEEK/BEEK-BERG EN DAL – Stichting Zeven voor Leven organiseert vanaf 2019 een nieuw wielerevenement in de gemeente Berg en Dal om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.


Video met dank aan onze mediapartner Streekomroep RN7.

Doel

Het doel is de ondersteuning van vroegdiagnostiek en gerichter behandelen van tumoren. Zeven voor Leven zal steeds op de vierde zondag van mei plaatsvinden: de eerste editie is op 26 mei 2019. Dit initiatief wordt ondersteund door Team Sunweb, bekend van onder meer Ellen van Dijk en Tom Dumoulin.

Het evenement: 7 voor Leven

Deelnemers aan Zeven voor Leven laten zich sponsoren (€ 77,- per ronde van 17 km) terwijl ze de uitdaging aangaan 2000 hoogtemeters te overwinnen. En dat gewoon in Nederland! Zeven Rondjes over onder meer de Zevenheuvelenweg en de Oude Holleweg in de schitterende omgeving van Berg en Dal. De opbrengsten van de sponsoring komen volledig ten goede aan Stichting Kanker Zien.

De stichting

Dit is een stichting die als doel heeft initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Het doel is uiteindelijk vele miljoenen op te halen, zodat kanker eerder gezien en gerichter behandeld kan worden. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor hen die door kanker worden getroffen.


Vernieuwde Van Randwijckweg is onderdeel van het parcours van “Zeven voor Leven”. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het Parcours

Binnenkort zal het definitieve parcours van “7 voor Leven” bekend gemaakt worden. De ronde zal tussen Groesbeek en Beek lopen: door Groesbeek, over de Zevenheuvelenweg, de Oude Holleweg en de Van Randwijckweg. Op dit ogenblik worden alle opties voor het parcours doorgenomen.

Informatie- en brainstormavond

(Horeca)ondernemers aan het parcours zullen een uitnodiging voor de brainstorm ontvangen. De avond is op 3 juli van 20:00 uur tot 22:00 uur in het Kulturhus in Beek-Berg en Dal. Samen met de ondernemers wil de organisatie dit evenement tot een succes maken. We staan dan ook zeker open voor ideeën. Voor verdere vragen: info@7vl.nl

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen