Huldiging jubilarissen Groesbeekse Boys 2018

GROESBEEK-BREEDEWEG – Afgelopen zaterdag werd de nieuwjaarsreceptie van Groesbeekse Boys georganiseerd.

Wedstrijdje

Leden en supporters kwamen naar sportpark Breedeweg om elkaar het beste toe te wensen. Voorafgaand aan de receptie werd traditioneel een voetbalwedstrijd gespeeld. Eén team was samengesteld uit spelers van het derde elftal welke in seizoen 2008-2009 kampioen werd. Het andere door erevoorzitter Frans van der Land.

Gezonde vereniging

Voorzitter Harm Hubers keek met de aanwezigen terug op het jaar 2017. Groesbeekse Boys is nog altijd een gezonde vereniging met een fraaie accommodatie. Maar ondanks het groeiend ledenaantal en sponsoren zijn er nog uitdagingen genoeg om op de huidige ontwikkelingen binnen het verenigingsleven in te spelen.

Jubilarissen en Lid van Verdienste

Daarna werden 10 jubilarissen gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap. Robert Janssen, John Giebels, Geert Masseling, Michel Rutten, Stefan Vullings en Frank Ermers waren aanwezig om hun speld voor 40 jaar lidmaatschap in ontvangst te nemen. Jo Kuijltjes deed dit voor zijn 60 jarig lidmaatschap. Jo en Gerrit Albers (60 jaar) en Henri Arts (25 jaar) konden niet bij de huldiging aanwezig zijn. Speciale aandacht was daarna gevestigd op Jurgen Willems. Hij werd voor zijn inzet voor Groesbeekse Boys tot lid van verdienste benoemd.

Foto’s van de nieuwjaarsreceptie zijn via www.groesbeekseboys.nl te zien.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.