Huisartspraktijk Ottenhoff

Huisartspraktijk Ottenhoff is een Huisarts gelegen aan Burgemeester Ottenhoffstraat 18 in Groesbeek.

Meer informatie over Huisartspraktijk Ottenhoff in Groesbeek

Praktijk Ottenhoff in Groesbeek is een huisartsenpraktijk die nu geopend is. De praktijk is bereikbaar via een spoedlijn en het spreekuur is op werkdagen van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 16:30 uur. Op dinsdag is er geen middagspreekuur. Voor herhaalrecepten heeft de praktijk een speciale brievenbus waar het apotheeketiket ingeleverd kan worden. Patiënten uit Duitsland kunnen zich inschrijven als passant, maar de praktijk verleent alleen planbare zorg en geen huisbezoek of spoedhulp.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Ottenhoff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Ottenhoff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Ottenhoff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Ottenhoff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Huisartspraktijk Ottenhoff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Ottenhoff

Bezoekers bekeken ook